Få verktyg som gör dig säkrare och starkare i din yrkesroll & tillfredsställelse i livet.

Som advokat har man en vardag som både kan vara krävande och orsaka stark stress. Det är många ställningstaganden du ska ta i din hantering av ärenden och dina beslut har stor betydelse för dina klienter och därför även för din framgång.

Det är viktigt att utstråla säkerhet och kompetens, pressen är hög med när klienterna är otåliga och inte känner sig tillräckligt omhändertagna. Samtidigt har du förmodligen ett stort antal klienter med i många fall svåra juridiska problemställningar. Det går inte att undvika känslan av besvikelse när du förlorar ett mål liksom av glädjen när allt går din klients väg.

Att klara av alla de olika rollerna som jurist, ”tröstare” och samtidigt uppnå framgång är en utmaning och kan också upplevas som pressande. Ibland kan det vara svårt att ha distans och hitta perspektiven. Du kanske funderar på ditt yrkesval och hur du ska hinna med familj och vänner.

Jag vill gärna lära känna dig och din situation. Min förståelse för dig som person och för din roll som advokat kan bli ett oumbärligt stöd som stärker dig både personligt och professionellt. Det leder också till att du utvecklas i din professionella roll och får en bra samklang mellan den och dina privata önskemål och behov.

Mina erfarenheter, kunskaper och verktyg kan göra dig säkrare och starkare i din yrkesroll och leda till större tillfredsställelse i livet.
Jag har själv använt och tränat andra med hjälp av kraftfulla verktyg, bl.a. coachning, medveten närvaro och mindfulness. Jag har skrivit flera böcker och hållit många kurser. Jag integrerar allt jag har för att bidra till din utveckling.

Kontakta mig gärna för mer information och/eller passa på och boka ett första kostnadsfritt tillfälle!

Boken Livslust Mindfulness som livsstil

Din midfulness coach
Anita Carlsson är verksam som familjerättsadvokat, utbildad och certifierad coach, mindfulnessinstruktör , kursarrangör, författare till 4 böcker inom mindfulness.

  • Livslust
  • Mindfulness på jobbet
  • Mindful Garden
  • Mindfulness och yoga sätt att hantera cancer

Jag  erbjuder

  • Enskilda sessioner 1200 kr
  • Paket om 5 sessioner 5 000 kr
  • Paket om 10 sessioner 10 000 kr

Boken Livslust ingår vid alla alternativ

Första samtalet gratis!

En session pågår normalt i 1 timme och vi ses personligen i Höllviken eller Malmö, över internet (Zoom) eller via telefon.

Hör gärna av dig till mig 070 456 60 39 eller info@actout.se