För dig som vill utvecklas och leva med livslust!

Som kvinna har man ibland ett liv som kan vara krävande och orsaka stress.

Det är många plikter både i arbetslivet och privat som ska klaras av. Det händer kanske att du ibland känner att du är på väg att tappa taget – men du biter ihop och fortsätter.
Här gäller det för dig att inte köra på för länge!

Då jag nu själv har den jobbigaste tiden bakom mig – en tid fylld av arbete som familjerättsadvokat, hem och familj – vill jag nu ställa upp och hjälpa dig som lever med många krav från omgivningen.

Mina erfarenheter, kunskaper och verktyg kan göra dig säkrare och starkare i din yrkesroll och leda till större tillfredsställelse i livet. Jag har själv använt och tränat många andra med hjälp av olika verktyg, såsom coachning, medveten närvaro och mindfulness. Jag integrerar allt i min ”verktygslåda” för att bidra till din utveckling.

Första samtal kostandsfritt

För att förbli eller för att bli ännu säkrare i din yrkesroll, bli framgångsrik och samtidigt tillfredsställd som människa kontakta mig för ett inledande samtal som är kostnadsfritt.

Jag hjälper dig att själv upptäcka dina inre resurser och hitta dina egna svar. Coachning gör dig medveten om vad du kan och sporrar till handlingar som gör att du når dina mål. Coachning som grund ger dig chansen att bli den bästa versionen av dig själv!

Coachning till dig kvinna
som vill utvecklas & leva med livslust!

Boken Livslust Mindfulness som livsstil

Din midfulness coach
Anita Carlsson är verksam som familjerättsadvokat, utbildad och certifierad coach, mindfulnessinstruktör , kursarrangör, författare till 4 böcker inom mindfulness.

  • Livslust
  • Mindfulness på jobbet
  • Mindful Garden
  • Mindfulness och yoga sätt att hantera cancer

Jag  erbjuder (privatperson)

  • Enskilda sessioner 900 kr
  • Paket om 5 sessioner 4000 kr
  • Paket om 10 sessioner 7500 kr

Boken Livslust ingår vid alla alternativ

Första samtalet gratis!

En session pågår normalt i 1 timme och vi ses personligen i Höllviken eller Malmö, över internet (Zoom) eller via telefon.

Hör gärna av dig till mig 070 456 60 39 eller info@actout.se